TELEFOON:

010 700 9752

E-MAILADRES:

info@driveconsulting.nl

Dit doet Drive

INTRODUCTIE

DE HOE, WAT EN
WAAROM

Elke organisatie wil impact maken en succesvol zijn. Daar komen mensen en processen bij kijken die vaak op een natuurlijke manier tot stand zijn gekomen. Als de vraag ontstaat hoe de waarde van de producten gemaximaliseerd kan worden, is er behoefte aan het antwoord op drie vragen: hoe, wat en waarom? 

Daar waar veel Agile Transformaties blijven steken op ‘wat Agile werken nu precies is’, gaat Drive voor het puntje op de -i-. Onze Drivers stappen bij jou binnen met lef, energie en een winnaarsmentaliteit. Zij geven geen aanwijzingen vanaf de zijlijn, maar stappen samen met jou in de modder om zo ècht impact te realiseren.

Kom jij werken voor Drive? - Scrum Masters en Product Owners gezocht
HOE?

Met behulp van ervaren Scrum Masters, Product Owners, Agile Managers, Proces Analisten, Business Analisten en Agile Coaches realiseren we impact en maken we dit ook meetbaar.

WAT?

Met aanstekelijke lef, legio aan expertise en resultaatgerichtheid en een vurige Agile-mindset verbeteren wij elk product, elke dienst en elke samenwerking binnen organisaties blijvend.

WAAROM?

Omdat elke organisatie het nodig heeft om elke dag te winnen en een stukje beter te worden, maar daar soms wel hulp bij nodig heeft.

DIT VIND JE BIJ DRIVE

ZIJ MAKEN IMPACT MEETBAAR

Om de impact binnen organisaties ècht meetbaar te maken, stellen we heldere doelen en maken we jou als opdrachtgever zelfredzaam in werken met een Agile-mindset om ook in het vervolg een eindeloos succes van je business te maken. Een Product Owner of een Scrum Master inhuren is alvast een stap in de goede richting.

drive icons (10)
PRODUCT OWNERS
Drive iconen (2)
SCRUM
MASTERS
AGILE
COACHES
Drive iconen (400 x 200 px) (300 x 200 px)
TRANSFORMATIE COACHES
BUSINESS ANALISTEN
drive icons (13)
PRODUCT MANAGERS
drive icons (3)
PROCES
ANALISTEN
AGILE
MANAGERS
Scrum Master inhuren Drive
DE 3 PIJLERS VAN DRIVE

ALS HET AANKOMT OP RESULTATEN

Zeg je motivatie, passie, impact en gedrevenheid met the 'eyes on the price', het resultaat, dan zeg je Drive. Dit doen we met aanstekelijke lef, vol energie en een vleugje Rotterdamse humor.

Niets is vervelender dan onnodige kosten maken binnen je bedrijf omdat je niet de juiste keuzes maakt, inefficiënt werkt en talenten binnen je team niet genoeg benut. Met hulp van onze Drivers verhogen we de impact van jouw product, dienst of samenwerking. Fijn voor het werkproces en voor je portemmonnee.

Een fijne sfeer en taakverdeling binnen het team is cruciaal voor een goede samenwerking. Onze Drivers zorgen ervoor dat jouw team buitengewoon slim op elkaar is ingespeeld, tegen een stootje kan én kwaliteit levert. Daarnaast maken we jou als opdrachtgever zelfredzaam in de wonderlijke wereld van Agile, zodat je business ook een gruwelijk succes blijft. De eerste stap? Een Scrum Master of Agile Consultant inhuren.

Uiteindelijk is er maar één ding waar je het voor doet: gemotiveerde medewerkers en opdrachtgevers die waardering tonen voor jullie harde werk.

MET GEPASTE TROTS

ZIJ VOELEN DE IMPACT

Met gepaste trots stellen we onze opdrachtgevers aan je voor waarbij we al een aantal flessen bubbels hebben gepopt om de successen te vieren. Sta jij straks ook in dit rijtje?

stedin logo wit
Drive logo kadaster
Drive logo kadaster
OPDRACHTEN
0
KLANTEN
0 +
AGILE PROFESSIONALS
0